Haberler

Kısmetse Olur Yarışmacısına Diskalifiye Şoku

Güncelleme:

Kısmetse Olur'da üçüncü ihtarını alan yarışmacı Melis Buse Betyakan, ev halkının oylamasına giderek diskalifiye olma riskiyle yüz yüze kaldı.

Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da güne adayların kavgaları ve aldıkları ihtarlar damga vurdu! Melis 3 ihtar aldı ve evden atılma riskiyle yüz yüze geldi.

ÜÇÜNCÜ İHTARINI ALDI

Kısmetse Olur yarışmasının kuralları gereği, üç kez ihtar alan yarışmacı ev halkı tarafından açık oylamaya alınıyor. Eğer ev halkı yarışmacının gitmesini isterse eleniyor, kalmasını isterse kalıyor. Melis, Ceyda ile yaşadığı gerginliğin ardından bugün üçüncü ihtarını alarak oylamaya girmek zorunda kaldı.

YARIŞMACILAR KALMASINI İSTEDİ

Melis'in oylamasında, gelinler evindeki adaylar Daniela, Cansel, Ceyda, Nur, Gözde, Mehtap ve Ayça Melis'in evde kalmasını istedi. Bu sayede Melis evden ayrılmadı. Oylama ve karar sonrası gelin adayı Melis, gözyaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı. Melis, bir daha ihtar ve oylamaya katılmadan evden ayrılacak. Bu nedenle bundan sonra çok dikkatli davranmak zorunda. Melis ile birlikte ihtar alan yarışmacı Ceyda'nın ikinci ihtarı oldu. Eğer bir daha ihtar alırsa o da Melis gibi oylamaya girmek zorunda kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyda Nur Kanal D Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (25)

CANKIRILI:

Bir defa misafirlikteyken seyretim.Turk halkinin dini ve ahlaki degerlerini cokertmeye uyarlanmis bir yarisma.Bulasici hastaliktan zarar gelmez ama bu program insani cokertir.

33
1
yanıtYanıtla
cirkinsevmez:

bu kız rezil, edepsiz, utanmaz ve çaçaroz acin gozunuzu erkekler bundan degil eş, eşşek bile olmaz/

26
0
yanıtYanıtla
kpss uzmanı:

diskalifiye nedir Allah aşkına ya yarışma mı bu? Evlendiği zaman da böyle çirkeflik yaptığında diskalifiye mi edecek kocası? Bu kadını kadın diye kimse evine sokmaz.

21
0
yanıtYanıtla
YENİBOSNA3401:

Bu memleket boş islerle ugrasmayi ne zaman birakacak ?

20
1
yanıtYanıtla
biriMobil-ANDROID:

bu kız yeminle sübliminal mesaj la

21
0
yanıtYanıtla
01:

uyutun milleti memlekt yangın yeri yarın birgün savaş çıkarsa tv programları izledik dicek bu halk. . . .

21
0
yanıtYanıtla
Şjşjşjşj:

Bence iyiki kalmiş melis her insana şans verilmeli

2
14
yanıtYanıtla
Serkan T.C:

Bu melis evlenecekte çoluk çocuk sahibi olacak . teh dileyde diley :)

14
0
yanıtYanıtla
Deli Neyapsa Yeri Melissiz No Reytting:

Hic Birseyde Olmaz Asil Ozaman Reytting Diye Birsey kalmaz

11
2
yanıtYanıtla
AYŞE:

keşke gitseydi milletin arasını bozuyo

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title