Haberler

Kişisel Gelişim Uzmanı Demir Öğrencilerle Söyleşi Yaptı

Adıyaman Üniversitesi Proje Üretim, Yönetim ve Koordinasyon Merkezi (ADYÜPROJEM), Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜTTO) ve Genç Kariyerler Topluluğu tarafından düzenlenen “Adıyaman Üniversitesi Kariyer Günleri 1” kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Erkan Demir öğrencilerle bir araya geldi.

Adıyaman Üniversitesi Proje Üretim, Yönetim ve Koordinasyon Merkezi (ADYÜPROJEM), Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜTTO) ve Genç Kariyerler Topluluğu tarafından düzenlenen "Adıyaman Üniversitesi Kariyer Günleri 1" kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Erkan Demir öğrencilerle bir araya geldi.

M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Şehitlere Fatiha okutarak sözlerine başlayan Erkan Demir, insanın kendisinin farkında olması gerektiğini vurgulayarak hayatın gerçek amacının bilmek değil, yapabilmek olduğunu söyledi. Hayatta bilinenlerin eyleme geçirilmediği sürece aslında bilinmediğini belirten Demir, hayat boyu öğrenci rolünü üstlenmiş bireyin özelliklerine değindi.

Hayat hikayesini anlatan Demir, başına gelmiş olaylardan hayalden geleceğe adlı kitabını nasıl yazdığından bahsetti. Dünya'da başarılı olmuş insanların önce dibe vurduğunu, bedelsiz bir hayatın olmadığını anlatan Demir, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, kendilerini ne geliştirecekse onu almalarını söyledi.

Demir, bireysel farkındalığı artırmak, yaşamla müzakere sanatını geliştirmek, duygu ve davranışları olumlu geliştirmek, yaşamda daha güçlü ilerlemek ve sorunların üstesinden gelebilmek becerisini geliştirmek gerektiğini vurguladı.

Söyleşinin sonunda katılımcıların sorularını cevaplarken öğrencilere soru soran Kişisel Gelişim Uzmanı Erkan Demir'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz teşekkür ederek Adıyaman'ın tarihi ve turistik yerlerinden Cendere Köprüsünün maketini hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Talha Gönüllü Adıyaman Üniversitesi Erkan Demir Vehbi Koç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title