Haberler

Kişilik mi Dişilik Mi?

Star Televizyonunun sevilen programcısı Seda Akgül, 'Dişilik mi, kişilik mi?' kitabını İzmirli sevenlerine imzaladı.

Star Televizyonunun sevilen programcısı Seda Akgül, 'Dişilik mi, kişilik mi?' kitabını İzmirli sevenlerine imzaladı.

Star Televizyonu ekranlarında, sabah kuşağı programını hazırlayıp sunan Seda Akgül yazdığı 'Dişilik mi, kişilik mi?' kitabını İzmirlilere tanıttı. Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan tanıtıma Akgül'ün çok sayıda kadın ve erkek hayranı katıldı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte İzmirliler Akgül'ü adeta bağrına bastı.

Programını severek izlediklerini belirten katılımcılar, Seda Akgül'ü doğal davranışıyla, renkli haber sunuşuyla çok farklı bulduklarını ve sabah programları içinde onu izleyerek güne başladıklarını söyledi.

İtici değil de sempatik bulunduğunu duymaktan mutlu olduğunu dile getiren Seda Akgül, "İstesem de yapmacık olamam. Nasılsam öyle program sunuyorum. Nasıl görünüyorum, güzel çıkıyor muyum? Diye düşünmüyorum. Aştım bunları. Kimseye yaranmak gibi derdim yok. Yaptığımız iş zor ama marifet zor işi kolay gibi göstermektir. Kadınlığım sadece ekranda değil, özel yaşantımda da umurumda değil" dedi.

Yazdığı kitabını sevenleriyle paylaşan Akgül, hem eğlenmek hem de eğlendirmek için 'Dişilik mi kişilik mi?' kitabını kaleme aldığını belirterek, "Bir Jane Austen klasiği beklemeyin benden ama kendinizden bir şeyler bulacağınızın, arada kahkaha atacağınızın garantisi veririm. Kendinizi sevin gerisi gelir" dedi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da duruşuyla, sunumuyla Seda Akgül'ü takdir ettiğini ifade ederek, kendisinin de fırsat buldukça sabahları Seda Akgül'ün programını izlediğini söyledi.

(HD)

05.06.2013 11: 02: 33

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkan Saylan Hakan Tartan Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title