Haberler

Kısasa Kısas" Şehir Tiyatroları Sahnesinde

Şehir Tiyatroları, Shakespeare oyunu "Kısasa Kısas"ı sanatseverlerle buluşturacak.

Şehir Tiyatroları, Shakespeare oyunu "Kısasa Kısas"ı sanatseverlerle buluşturacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak oyun, 4-14 Şubat arasında sahnelenecek.

Yönetmen koltuğunda Zişan Uğurlu'nun oturduğu oyun, adalet, merhamet, ahlaki yetkinlik, evlilik öncesi ilişki ve aşk kavramlarını sorguluyor.

Otoriteyi dokunulabilir bir yakınlığa getirerek, çağdaş dünya sorunlarına yeni bir gözle bakmayı sağlayan oyunda, Erkan Akkoyunlu, İrem Arslan Aydın, Caner Bilginer, Gün Koper, Hüseyin Köroğlu, Enes Mazak, Ertuğrul Postoğlu, Cengiz Tangör ve Zeki Yıldırım rol alıyor.

Çevirisini Özdemir Nutku, sahne, ışık tasarımı ve müziğini Cem Yılmazer'in üstlendiği oyunun kostüm tasarımlarını Nihal Kaplangı yaptı.

Repertuvarını yeni oyunlarla zenginleştiren ve bu sezon 100. yılını kutlayan Şehir Tiyatroları, ocak ayında da William Shakespeare'in yazdığı "Bir Yaz Gecesi Rüyası" oyununu izleyici ile buluşturdu. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi William Shakespeare Muhsin Ertuğrul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title