Haberler

Kısaparmak Çifti Expo 2016'da Aynı Sahneyi Paylaştı

Türk halk müziğinin sevilen ismi Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile birlikte EXPO 2016 Antalya'da konser verdi. Ünlü şarkıcı Orhan Ölmez de şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da Işıl Açıkkar'ın sunduğu gecede ilk olarak Orhan Ölmez sahne aldı. Ölmez, eski ve yeni albümünden söylediği duygusal ve hareketli parçalarla hayranlarına keyif dolu bir konser akşamı yaşattı.

Kendisinin Antalya Manavgat doğumlu olduğunu söyleyen Ölmez, "20 günlükken Antalya'da denize girdim. Burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Basınla arasının her zaman iyi olduğunu belirten Ölmez, "Basınla aram bu zamana kadar hep iyiydi. O yüzden sağda solda basılmadım. Diyorlar ki bana 'Magazinle hiç işiniz yok.' Valla bu benim elimde değil, Hani çaktırmıyorum. Geziyorum. Bu etkinlikte hemşehrilerimle bir arada olmak çok güzel. Baba tarafı Sivas, anne tarafı ise Manisa. Ama doğum yerim Antalya'nın Manavgat'ı. Burada birisiyle konuşuyoruz, diyor ki bana, 'Hani sen doğar doğmaz Antalya'nın denizine girmişsen sen artık Antalyalı olmuşsun.' Buraya gelen herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

"Bizde boya badana yok"

Orhan Ölmez'in ardından ise Türk halk müziğinin usta yorumcusu 'Türkü baba' lakaplı, Fatih Kısaparmak ve eşi Şebnem Kısaparmak sahne aldı. Eşi Şebnem Kısaparmak'ın şiirlerine, türkülerle karşılık veren Kısaparmak, "Dev ekranlara bakınca bir an kendimi çok yaşlı buldum. Bizde boya badana yok. Beyazsa beyaz. Siyah beyazı da seviyoruz. Şampiyonu da seviyoruz. Antalyaspor'u da seviyoruz. Yeni dönemde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Çeyrek asrı sahnede kutladılar

Eşi Şebnem Kısaparmak'la ilk kez 1990 yılında Antalya'da tanıştığını belirten Fatih Kısaparmak, "Antalya bizim ilklerimizi yaşandığı şehir. Bu yıl birlikteliğimizin çeyrek asrını dolduruyoruz. 25'nci yılı kutladık. Antalya'da ilk defa birlikte sahne alacağız. Bunun tanığı siz olacaksınız. Bana hep uğurlu geldiniz" dedi.

Sevilen birçok şarkıyı eşiyle beraber seslendiren Fatih Kısaparmak, hayranlarını şiirlerle hüzünlendirip, hareketli parçalarla da adeta coşturdu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şebnem Kısaparmak Fatih Kısaparmak Manavgat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title