Haberler

Herkesi Peşinden Koşturan Müzik Aleti

Güncelleme:

Gitardan davula, piyanodan kemana tüm favorilerinizi içinde barındıran Artiphon, çığır açan teknolojisi sayesinde sahibine 6 saatte 80 bin dolar kazandırdı.

Artiphon, müzik yapmada devrim yaratmak için geliştirildi. Birçok farklı enstrümanın tek bir yapıda buluştuğu bu harika icat, kocaman bir orkestra gibi davranmanız için ihtiyacınız olan tek şey.

MÜZİKTE ÇIĞIR AÇTI

Gitardan davula, piyanodan kemana tüm favorilerinizi içinde barındıran Artiphon, çığır açan teknolojisi sayesinde bunlardan birine anında dönüşebiliyor. Tek yaptığı ise insanın doğasında var olan müziği, insan hareketlerini algılayıp çözümleyerek ortaya çıkarması.

HERKES BU ENSTÜRMANI İSTİYOR

Kulağa doğal gelen enstrüman sesleri ve gerçeğini aratmayan tuşesiyle Artiphon, bir rock yıldızından keman virtüözüne herkesi tatmin edebilecek bir icat. Doğuştan müzisyen Mike Butera, Virginia Tech'de yine müzik üzerine yaptığı doktorasını tamamladıktan sonra Artiphon'u icat etti. Parlak fikir, Butera'nın modern çalgılardaki eksiği fark etmesiyle geldi: Her türlü amaç için herkesin kullanabileceği bir enstrüman yoktu. Artiphon'u müzikle ilgilenen herkes için boş bir tuval olarak tanımlayan Mike Butera, çalanın istediği her şeye adapte olabilen bir multi-enstrüman yaratmış olmanın heyecanını yaşıyor. Müzisyen olsun olmasın herkese istediği sesi çıkarabilme özgürlüğü sunan Artiphon, bu özelliğiyle kimilerinin içindeki cevheri kolayca ortaya çıkarmayı da amaçlıyor. 2016'da satışa çıkması öngörülen enstrüman şimdilerde herkesin en çok dokunmak istediği şey.

Yeni enstrüman Artiphon, Kickstarter'da 6 saatte 80 bin dolar topladı!

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

yamanMobil-IOS:

Saksofonda çalıyormu acaba:)))

1
5
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

Çine yaptırdıkları oyuncak la bu... İ Phone işte... çırpınıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title