Haberler

Kısa Metrajlı Film Yarışması

Güncelleme:

Kısa metrajlı film yarışması ödül töreni yapıldı.

Elazığ Belediyesi ve Özel Doğa Koleji tarafından "Vefa ve Tarih Bilinci" Konulu okullar arası kısa metrajlı film yarışması ödül töreni yapıldı.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ödül törenine Elazığ Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, Özel Doğa Koleji Kurucusu Osman Elçi, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Doğa Koleji idarecileri, öğrencileriyle kalabalık bir topluluk katıldı.

Vefa ve Tarih Bilinci Konulu okullar arası kısa metrajlı film yarışmasında birinciliği "Adalet" filmiyle Elazığ İlköğretim Okulu, ikinciliği "Harput'un yolları taştan" filmiyle Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise "Akif'in nesli "filmiyle Mezre İlköğretim Okulu kazandı. Yarışmada mansiyon ödülünü ise Tevfik Yaramanoğlu İlköğretim Okulu "Değerler Eğitimi" filmiyle kazandı.

Yarışmada 1. olan Elazığ ilköğretim okuluna el bilgisayarı, 2. olan Barbaros Hayrettin Paşa ilköğretim okuluna kamera ve 3. olan Mezre İlköğretim Okuluna ise fotoğraf makinesi hediye edildi.

Ödül törenin ardından Özel Doğa Koleji ana sınıfı öğrencilerinin halkoyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim İl Müdürü Reşat Çetin, Kısa Metrajlı Film Yarışmasını düzenleyen Özel Doğa Koleji yetkililerine teşekkür ederek açıklamasında şunları söyledi:

"Özel Doğa Koleji'nin hemen hemen her hafta düzenlediği etkinliklerle öğrencilerimiz oldukça bilgili ve birikimli bir şekilde yetişmekteler. Bizim de destek verdiğimiz Vefa ve Tarih Bilinci konulu kısa metrajlı film yarışmasında bugün dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Neden değerler eğitimi diye soracak olursanız; gençliğin mili ve manevi değerlerle yetişmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz çocuklarımızın bilgi ve birikimini muhakkak ki güçlendirmeliyiz. Küreselleşen ve küçülen dünyada gençlerimiz evrensel değerlere sahip çıkmalıdırlar. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapacağını düşünüyoruz."

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları söyledi: "Özel Doğa Koleji ile ortaklaşa düzenlediğimiz yarışma ile yavrularımızın hayal gücünü aktif hale dönüştürmek ve toplumumuzda vefa ve tarih bilincini güçlendirmek amacıyla programı tertipledik. Bu yarışmayı tüm yavrularımız kazandı. Kısa metrajlı film yarışmasına katılan okullara çok teşekkür ediyorum. Biz Elazığ Belediyesi olarak çocuklarımızın daha bilinçli yetişmesi için böyle programlara desteğimizi sürdüreceğiz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Mehmet Karaaslan Doğa Koleji Elazığ Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title