Haberler

Kirveleri Polisler Oldu

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Kirvem Polis Amca" Projesi kapsamında 50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) tarafından hazırlanan "Kirvem Polis Amca" Projesi kapsamında 50 çocuk sünnet ettirildi.

TDP Büro Amirliği, hazırladığı proje çerçevesinde kentteki çeşitli mahallelerde yaşayan dar gelirli ailelere ulaşarak, sünnet ettirilecek 50 çocuk belirledi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sünnet ettirilen çocuklar için daha sonra eğlence programı hazırlandı. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte sünnet kıyafeti giyen çocuklar, polisler ve aileleriyle doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan Vali Aydın Nezih Doğan, çeyrek altın hediye ettiği çocuklara, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Doğan, çocukların küçük yaşlardan itibaren kendileri için gelecek arayışı içinde olduğunu söyledi.

Çocukların yerlerinin evleri, okulları ve oyun alanları olduğuna değinen Doğan, "Çocuklar asla dağda olamazlar. Çocukların eline kalem ve oyuncak yakışır. Çocukların eline asla silah yakışmaz" dedi.

Program, din görevlileri tarafından okunan mevlidi şerif ve ilahilerle son buldu. Etkinliğin ardından araçlara bindirilen çocuklar, polislerle şehir turu attı. - Van

Kaynak: AA / Güncel

Van Emniyet Müdürlüğü Nezih Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title