Haberler

Kırtasiyeler Doldu, Taştı

Çankırı’da yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılama telaşına kapılan veliler soluğu mağazalarda aldı.

Çankırı'da yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılama telaşına kapılan veliler soluğu mağazalarda aldı. Kentteki mağazalarda yoğunluk oluşurken, kırtasiyeler adeta dolup taştı.

Çankırı'da 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla 28 bin 65 öğrenci ders başı yaptı. Okula başlayan çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılama telaşına kapılan veliler soluğu mağazalarda aldı. Defterden kitaba, giyimden ayakkabıya kadar birçok ihtiyacı karşılayan aileler kentteki mağazalarda bir yoğunluk oluştururken, kırtasiyeler dolup taştı.

Çocuklarıyla okul alışverişine çıkan Öğrenci Velisi Erdem Çağırkan, okullar açılırken çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını belirtti.

İmkanların geçmişe oranla daha fazla olduğunu vurgulayan Çağırkan, "Eskiden biz kara önlük, kara lastiklerle okula giderdik. Şimdi ki çocuklar istedikleri şekilde gidebiliyor. Kitapları devletimiz veriyor. Bizim eskiden böyle bir şansımız yoktu. Böyle bir imkanımız olsaydı belki biz de bir yerlerde okurduk" ifadelerini kullandı.

Kentteki kırtasiyeci esnaflarından Musa Çağlar da dükkanlarındaki yoğunluk nedeniyle personel sayısını artırdıklarını ifade ederek, "Yoğunluğumuz var. Bu yoğunluğumuzda da eş, dost ve arkadaşlarımız bize yardımcı oluyorlar. Yoğunluğun 10 -15 gün daha devam etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

İhtiyaçları karşılanan öğrenciler ise hallerinden memnun. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çağırkan Çankırı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title