Haberler

Kırşehirspor Kulüp Başkanı Yalçın Aydın Açıklaması

Kırşehir spor kulüp Başkanı Yalçın Aydın Kırşehir spor'un ard arda güçlü takımlarla karşılaşmasının kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.

Aydın düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Takımımız çok kritik Sincankeciören, Bağlum ve Zara spor ile karşılaştı. Ligin en güçlü takımları ile karşılaşmamız bizi tedirgin etti.Kritik bir haftadayız. Rakiplerimiz güçlü olsalar da biz de genç ve dinamik bir takımız, oynadığımız maçlarda bizlere çok basit kartlar gösteriliyor. Maçlar taraf olmadan iyi yönetilmeli ki bizlerde ayakta kalabilelim. Oyuncularımız da gerekli azim var fakat imkanlarımız henüz tam anlamı ile yeterli değil, takımımızın sadece yetkililer tarafından değil herkes tarafından desteğe ihtiyacı var. Kırşehir halkının da bizlere tam manası ile destek vermesi gerekir. Şuan ki en büyük hedefimiz Kırşehirspor'u kurumsallaşmaya götürmek amacımız şuan şampiyon olmak değil, takımı kurumsal kimliğine kavuşturmaktır" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Aydın Kırşehirspor Bağlum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title