Haberler

Kırşehirlilerden, Mamak'ta CHP'li Coşkun Torun İçin Destek Bildirisi

Ankara'daki Kırşehirli Sivil Toplum Örgütleri ile CHP Kırşehir İl Başkanı ve eski milletvekilleri, bürokratlar Mamak'ta CHP Aday Adayı Mimar Coşkun Torun'u desteklediklerini açıkladılar Ankara'daki Kırşehirli Sivil Toplum Örgütleri ile CHP...

Ankara'daki Kırşehirli Sivil Toplum Örgütleri ile CHP Kırşehir İl Başkanı ve eski milletvekilleri, bürokratlar Mamak'ta CHP Aday Adayı Mimar Coşkun Torun'u desteklediklerini açıkladılar Ankara'daki Kırşehirli Sivil Toplum Örgütleri ile CHP Kırşehir İl Başkanı ve eski milletvekilleri, bürokratlar Mamak'ta CHP Aday Adayı Mimar Coşkun Torun'u desteklediklerini açıkladılar.

Ankara'da en yüksek nüfusa sahip olan Kırşehir kökenliler, Mamak belediye başkanlığı seçimi için geliştirdikleri tavrı bir bildiri ile açıkladılar. Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin ile belediye başkanları, eski milletvekilleri, bürokratlar ve Ankara'daki Sivil Toplum Kuruluşlarının imzasını taşıyan bildiride, "Kırşehirliler olarak bizler Mamak'ta aday adayımız Mimar Coşkun Torun'u destekleme kararı aldık. 30 yıldan beri Mamak'ta Mamaklılara hizmet veren Coşkun Torun'un, belediye başkanlığı hizmetinde de başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz" denildi. Ankara'da ilk kez tüm Kırşehirlilerin tek bir aday etrafında toplandığına dikkat çekilen bildiride, Ankara'daki CHP iktidarının yolunun Mamak'tan geçtiğinin de altı çizildi. Bildiride imzası bulunan kişi ve kuruluşlar şöyle:

Yılmaz Zengin (Kırşehir CHP il Başkanı), Halil Metin (Kaman CHP İsahocalı Belediye Başkanı), Adnan Yeni (Kaman CHP Ömerhacılı Belediye Başkanı), Bekir Türkay (Kırşehir CHP Akçakent Belediye Başkanı), Sait Saylam, Sabri Yavuz, Coşkun Gökalp ve Hilmi Yükselen (Kırşehir eski CHP milletvekilleri), Duran Yönel (Kırşehir Öğrenim Derneği Genel Başkanı ), Lokman Yıldırım (Kırşehir ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı, İç Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Genel Başkanı), Eftal Tıraş (Başkentli Kırşehirliler Kültür ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı), Mehmet Akyürek (İç Anadolu San. ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı), Fuat Yılmaz (Kırşehirliler Derneği Genel Başkanı ve Mamak Belediyesi Eski İmar Müdürü), Erol Tosun (Kırşehir Kültür Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı), Yusuf Tıraş (Kırşehir ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği Kurucu ve Eski Genel Başkanı, Kırşehir Kültür Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı Eski Başkanı), Gazi Özer (Kırşehir CHP eski il başkanı), Yusuf Canpolat (Kaman CHP Eski Belediye Başkanı), Rüştü Yıldırım ( Ankara CHP Milletvekili Adayı), İzzet Yıldırım ( Ankara CHP Eski İl Başkanı Yardımcısı, Şoförler Odası Başkan Adayı), Derviş Aydın (CHP Mamak Belediye Başkan Vekili), Beytullah İlbey (CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi), Raşit Dedebali (Çalışma Bakanlığı Eski Daire Başkanı), Özkan Yıldırım (Kültür Bakanlığı Sinema Telif Hakları Eski Genel Müdürü), İbrahim Göltaş (Sosyal Hizmetler Eski İl Müdürü), Mehmet Karaalsan (Mali Müşavir, CHP Kırşehir Milletvekili Adayı), Fevzi Akkuş (CHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanı ), Mithat Mutlu (CHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı), Fahri Avşar (Kaman Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı), Davut Bulut (Kırşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi.) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title