Haberler

Kırşehirli Türkücüden İstiklal Marşı'nı Kim Yazdı Sorusuna Efsane Yanıt

Güncelleme:

Kırşehir'de yaşandığı varsayılan fıkra gibi bir olayın canlandırılması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

At Yapım tarafından çekilen 'Ah Yalan Dünya'da adlı Neşet Ertaş belgeselinden bir sahne internette tıklanma rekorları kırıyor.

İSTİKLAL MARŞI'NI KİM YAZDI SORUSU

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşanmış bir olayı canlandıran belgesel ekibi, düğünden dönen türkü ekibinin aracını durduran trafik polisinin eğlencesini işledi. Araca ceza kesmek isteyen polis durumları kötü olan türkücülere "İstiklal Marşı'nı kim yazdı?" sorusunu sorup verilecek doğru cevap karşısında ceza kesmeyeceğini belirtiyor.

Müzisyenlerin verdiği yanlış cevap ise yine ceza kestirmeyecek kadar kaliteli olunca cezadan kurtuluyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Neşet Ertaş Yalan Dünya Kırşehir Kaman Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (43)

Kirsehirli:

Bu insanlara hain diyenlere sözüm KEŞKE BU İNSANLAR KADAR VATANI SEVEBILSEYDINIZ

71
6
yanıtYanıtla
demokratMobil-ANDROID:

istiklal marşinin şairini dahi bilmeyen halkin olduğu bir ülkede akp nin % 49 oy alması dogaldir..

23
48
yanıtYanıtla
hainlerMobil-ANDROID:

zaten bu iç Anadolu'daki millet hep cahillerden oluşuyor. bunlar seçmece değil hepsi böyle bunların

11
37
yanıtYanıtla
Tufanbeyli Mobil-IOS:

Gercek anadolu insani saf ce temiz

40
2
yanıtYanıtla
konyaliMobil-ANDROID:

akp oy veren koyunlar iste bunlar ne bekliyorsunuz bu koyunlarda

4
36
yanıtYanıtla
İŞTE HABERMobil-IOS:

İşte bu koyunlar recebi konuşturuyor bundan sanatcı olursa türkiyenin durumu ortada

5
33
yanıtYanıtla
Konyalı:

Neşet Ertaş kim ya Mehmet Akif gibi bir dahinin yanında

19
10
yanıtYanıtla
Türk Mobil-IOS:

İç anadolu insanı işte cahil diyen israflar emin ol senden daha delikanlı daha vatanını seven insanlar doku iç anadolu

22
3
yanıtYanıtla
Kırşehirli:

Ya fıkra anektod ya da adına her ne derseniz deyin halk arasında dilden dile anlatılan bir şehir efsanesini gerçek sanıp türlü türlü saçma yorum yapanlar, siz orda " yazsa yazsa Neşet ağam yazmıştır" diyen Kırşehirli Abdal vatandaşımızı cahil sanıyorsunuz ya, asıl kör cahil sizsiniz alfabeyi bilmek cehaleti almıyor, merkep aynı merkep...

24
0
yanıtYanıtla
yazik:

Yüzde 49

5
18
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title