Haberler

Kırşehir Valisi Şentürk, Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, devletin muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesizlere sahip çıkarak onlara sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunduğunu bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiği belirtildi.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, devletin bakıma muhtaç insanları koruma altına alarak şefkat elini hissettirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Devletimiz, bakıma muhtaç ve engelli tüm vatandaşlarımızın hayatlarını kolay ve sıkıntısız şekilde devam ettirebilmeleri için her türlü ortamı sağlamaktadır. Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin. Devletimiz muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesizlere sahip çıkarak onlara sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunuyor."

Ziyaret, Şentürk'ün merkezde incelemelerde bulunması, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ile merkez yöneticilerinden bilgi almasının ardından sona erdi.

Sevim Şentürk'e teşekkür ziyareti

Vali Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'e çocuklardan teşekkür ziyareti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Fatma Bacı Sevgi Evleri'nde kalan çocukların, kendileri için doğum günü organize eden Şentürk'ü ziyaret ettiği bildirildi.

Sevim Şentürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, çocukların ziyaretinin kendisini çok duygulandırdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Çocukların ziyareti bana en güzel hediyedir. Çocuklarımız hem derslerinde hem de sosyal aktivitelerde çok başarılılar. Onları derslerinde başarılı görmek, iyi eğitim aldıklarını görmek hediyelerin en güzelidir."

Şentürk, ziyaretleri dolayısıyla 8 çocuğa çeşitli kitaplar hediye etti. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title