Haberler

Kırşehir Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplandı

Toplantıda madde bağımlılığıyla etkin mücadele vurgusu yapıldı.

Kırşehir'de, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplandı.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, sekreteryasını Halk Sağlığı Müdürlüğünün yürütüğü kurulun Vali Necati Şentürk başkanlığındaki toplantısının valilik salonunda düzenlendiği belirtildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan "uyuşturucu ile mücadele" ile ilgili Başbakanlık genelgesinde yer alan kararların görüşüldüğü toplantıyla ilgili şunlar kaydedildi:

"Bireyi, beraberinde ailesini ve toplumun geleceğini biyolojik, psikolojik, sosyal ve ekonomik yönlerden tehdit eden uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede ilgili tüm paydaş kurumların fikir ve görüşlerini paylaşarak işbirliği içinde, koordineli şekilde faaliyetlerin yürütülmesi başarılı netice almayı sağlayacaktır. Madde kullanımı, bağımlılık düzeyinde önemli bir sorun haline dönüşmeden maddeye olan talebin azaltılmasına, etkin bir mücadeleyle kamuoyu ve bağımlı birey çevresinin eğitimine ve bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılması gerekmektedir." - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title