Haberler

Kırşehir Polisinden Eğitim Semineri

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü "Okullarda Güvenli Eğitimin Sağlanmasına Yönelik, Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Arttırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü” doğrultusunda bir çalışma başlattı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü "Okullarda Güvenli Eğitimin Sağlanmasına Yönelik, Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Arttırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü" doğrultusunda bir çalışma başlattı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, "Amacımız, okullarda ve çevresinde çocuklarımızın mağdur olabileceği her türlü suça karşı gerekli önleyici tedbirleri almak, bu tedbirlere rağmen suç meydana gelmesi halinde olayın faillerini en kısa sürede yakalayarak, ilimizde eğitim ve öğretimin huzur ve güven içerisinde devamını sağlayarak, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürerek, gelecekteki polis-halk ilişkilerine ivme kazandırmak, öğrencilerimize polisi sevdirmek ve onların güvenliğini en üst düzeyde sağlayarak, devletimize olan sevgi ve güveni en üst seviyeye ulaştırmaktır" denildi.

Proje kapsamında Kırşehir İl Merkezinde bulunan 7 okulda görev yapan Vali Mithat Saylam Ortaokulu, Sıddık Demir Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, 30 Ağustos Zafer İlkokulu, Hüsnü Mustafa Özyeğin İlkokulu, Fatma Muzaffer Mermer Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 9 özel güvenlik görevlisi ile Çocuk Şube Müdürlüğünde toplantı yapıldı.

Yapılan toplantılarda özel güvenliklerin yetki ve görev kapsamları, çocukların ve gençlerin huzurlu eğitim aşamaları, okullara giriş çıkış saatleri, okullara araç girişi, okul çevrelerinde uyarıcı ve tütün maddelerinin satışı, öğrenci veli ve idareci arasında iletişim gibi konular görüşüldüğü ifade edildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title