Haberler

Kırşehir İl Özel İdaresi ve Sağlık Müdürlüğü Araç Filosunu Genişletti

Kırşehir'de İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesine katılan araçların kurumlarda hizmete başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Kırşehir'de İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesine katılan araçların kurumlarda hizmete başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Kırşehir Valiliği önünde düzenlenen törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı Albay Murat Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker ile daire müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şentürk, törende yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi ve Sağlık Müdürlüğünün mevcut araç filosuna 19 yeni aracın daha eklendiğini söyledi.

Kurumlara alınan yeni araçlarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulacağını aktaran Şentürk, "Vatandaşa hizmetin sürekli, hızlı, kaliteli, nitelikli ve vasıflı olması için gerekli teçhizat ve makinelere ihtiyaç vardır. Kırşehir'de uzun yıllar çalıştırılan makinelerin ömrü dolmuştu ve yenilenmesi gerekiyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız haziran ayında bize 7 milyon lira gönderdi. O paranın bir kısmıyla 19 araç alarak makine parkımızı yeniledik. Ayrıca Sağlık Bakanlığımızca tahsis edilen 5 ambulans, sağlık sektörümüze hayırlı olsun. Kırşehir'in bütün dinamikleriyle hareket ederek Kırşehir için çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Arslan da "Kurumlarımız bünyesine katılan iş makinelerimiz de köylerimize, beldelerimize hizmet ederek yol, altyapı ve park yapımlarında çalışacaklar. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmetler sunmaktır. Şehirlerimizde ne varsa köylerimize de onları getirene kadar aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Kırşehir'e en güzel şekilde hizmet ederek araç filosu kurulduğunu vurgulayan Milletvekili Çetinkaya ise il özel idaresinin her zaman en iyi araçlarla hizmet etmesi gerektiğini, araç lojistiği ne kadar geniş olursa o kadar iyi hizmet edileceğini sözlerine ekledi.

Törende, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından, resmi kurumların yeni araçları konvoy halinde Valilik önünden hareket etti.

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Kırşehir Valiliği Necati Şentürk AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title