Haberler

Kırşehir Heyeti Yeni Genel Başkan İçin Temayüle Gitti

AK Parti Kırşehir heyeti kongre öncesi AK Parti Genel Merkezin talimatı ve daveti üzerine temayül yoklamasına gitti.

Ak Parti Kırşehir heyeti kongre öncesi AK Parti Genel Merkezin talimatı ve daveti üzerine temayül yoklamasına gitti.

Kırşehir heyeti adına açıklamada bulunan İl Başkanı Mustafa Kendirli, genel başkan kim olursa olsun Kırşehir ve Türkiye adına destek sunacaklarını söyledi.

"Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Kırşehir heyeti olarak katılım gösterdik. Kongremiz öncesinde Genel Merkezimiz çağrı yaptı bizlerde yapılan çağrıya olumlu yanıt vererek oyumuzu kullandık." ifadelerinde bulunan Kendirli, "Türkiye'nin geleceği için yeni Genel Başkan kim olursa olsun destek verecek ve değişen Türkiye'de çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Önemli olan projelerimizi hayata geçmesi ve değişim yolunda ciddi adımların atılmasıdır. Bizler, tüm teşkilatlarımızla birlikte eskiden olduğu gibi büyük Türkiye yolunda büyük ve fedakar ilerleyişimizi devam ettireceğiz." diye konuştu.

Kırşehir'den Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yönlü katıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kendirli AK Parti Kırşehir Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title