Haberler

Kırşehir'den Kısa Kısa

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Kırşehir'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler ile istişare toplantısı yaptı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Kırşehir'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler ile istişare toplantısı yaptı.

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, odanın konferans salonunda düzenlenen toplantıda, il genelinde faaliyet gösteren derneklerin kamu ile ilişkilerinin arttırılmasının önemine değindi.

Ekicioğlu, " Kırşehir'de hizmet veren derneklerimizin kapasitelerini ve faaliyet alanlarını genişletmelerini istiyoruz. Onlara destek olmak, onların kendilerini geliştirebilmeleri ve ilimizde faaliyet gösteren derneklerin yapılan projelerden, fonlardan ve hibelerden daha iyi bir şekilde yararlanabilmeleri için destek olacağız" dedi.

Kırşehir'de faaliyet gösteren dernek temsilcilerine yönelik, proje üretme, hibe ve fonlar hakkında seminer verildi.

Rektör Vatan Karakaya, Vali Şentürk'ü ziyaret etti

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şentürk, Karakaya'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Karakaya ayrıca Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi de makamlarında ziyaret etti.

"Beslenme dostu okul projesi"

Kırşehir, "Beslenme dostu okul projesi" kapsamında en çok sertifika alan il oldu.

Kırşehir Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Beslenme Dostu Okul Projesi" ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlık ve hareketliliğin artırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada, il genelinde Milli Eğitime bağlı 6 okulun proje kapsamında Türkiye genelinde en çok sertifika alan il olarak birinci olduğu ifade edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Karakaya Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title