Haberler

Kırşehir'den Kısa Kısa

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, çocukların bütün ihtiyaçlarını karşılayan devletin, onlara kucak açmaya devam edeceğini bildirdi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, çocukların bütün ihtiyaçlarını karşılayan devletin, onlara kucak açmaya devam edeceğini bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün Fatma Bacı Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ettiği ve 27 başarılı öğrenciyi ödüllendirdiği belirtildi.

Şentürk, çocukların en iyi bir şekilde yetişmelerini sağlamak için devletin her türlü imkanı sunduğunu vurgulayarak, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız bizlere birer emanettir. Onları iyi bir şekilde hayata hazırlama gayreti içindeyiz. Allah devletimize zeval vermesin. Çocukların bütün ihtiyaçlarını karşılayan devletimiz, onlara kucak açmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Protokol imza töreni

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilimsel Teknik Araştırma Vakfı arasında protokol imzalandı.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, oda ile Bilimsel ve Teknik Araştırma Vakfı arasında, ulusal ve uluslararası alanda proje yazma ve uygulama eğitimleri ile stratejik plan hazırlama konularında işbirliği protokolü imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, protokolün Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yönetim kurulu üyesi Kenan Yanık ile Bilimsel Teknik Araştırma Vakfı Genel Sekreteri Reşat Kadaifçiler arasında imzalandığı vurgulandı.

Ekicioğlu, oda olarak bu tür proje yazma ve geliştirme, stratejik plan konularına çok önem verdiklerine işaret ederek, "Ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atmış Bilimsel ve Teknik Araştırma Vakfı ile işbirliğinde olmak, üyelerimizin araştırma, geliştirme ve ihracat gibi konularda bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesine katkı sağlayacaktır" sözlerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Fatma Bacı Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title