Haberler

Kırşehir'den Kısa Kısa

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Akpınar ve Akçakent ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Akpınar ilçesini ziyaret eden Şentürk'ün Kaymakam Refik Özsoy'dan çalışmalar hakkında brifing aldığı belirtildi.

Açıklamada, Şentürk'ün din görevlileri ve muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşma yaptığına işaret edilerek, şu ifadeleri yer aldı:

"Din görevlileri ve muhtarlar davranışlarıyla topluma örnek olan kişilerdir. Din görevlilerimizden ve muhtarlarımızdan çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerini bizlere bildirmelerini istiyorum. Sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimseyi sahipsiz bırakmaz ve herkesi kucaklar. Yasalarla, dezavantajlı insanlarımıza birçok hak tanınıyor. Vatandaşlarımızın bu haklardan yararlanması için onlara destek vereceğiz. Köylerimizdeki yaşam standardı her geçen gün yükseliyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, şehirlerde ne varsa hepsi köylerimizde de var."

İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karahan'dan da çalışmalar hakkında bilgi alan Şentürk, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Açıklamada, Şentürk'ün Akçakent ilçesini de ziyaret ettiği ve Kaymakam Enver Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldığı vurgulandı.

İlçenin temel geçim kaynağının hayvancılık olduğuna işaret eden Şentürk, şunları kaydetti:

"İlçenin ve köylerin her türlü ihtiyacını, İl Özel İdaresi'nin bütçe sınırları içinde gidermeye gayret ediyoruz. Akçakent, asayiş ve güvenlik açısından huzurlu bir ilçemiz. Mevcut ormanlık alanları iyi muhafaza edin, ormanlık alanları çoğaltın ve koruyun."

Şentürk'ün Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'tan çalışmalara ilişkin bilgi aldığı ziyarete Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile yatırımcı kurumların ilgilileri katıldı.

Polis, muhtarları ziyaret etti

Kırşehir'de polisler, muhtarları ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, muhtarlara yönelik çalışmalar kapsamında, Aşıkpaşa Mahallesi muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Ahi Evran Mahallesi muhtarı Kadri Şenyüz ve Kervansaray Mahallesi muhtarı Şaban Solak'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, ekiplerin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün çalışmalarına ilişkin muhtarlara bilgi verdiği ve mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları

Kırşehir'de toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları yeniden belirlendi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6. ve 22. maddeleri ile bu kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin 3. maddesi gereğince ilde yapılacak açık yer toplantı ve gösteri yürüyüşleri için kullanılacak miting alanlarının, kanunda ifade edilen şartlara uygun olarak yeniden belirlendiği ifade edildi.

Açıklamada, miting alanı olarak eski sanayi alanı, Medrese Mahallesi'ndeki alan, Karakurt Bulvarı, Neşet Ertaş Bulvarı ve Aşık Sait Caddesi arasında kalan boş alan, Keramettin Gök Bulvarı ve Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nın kesiştiği alan, Şehit Ahmet Doğangün Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi ve Maşaderesi Caddesi'nin kesiştiği yerdeki alan, Cacabey Meydanı ile Özbağ beldesinde ise Örgün Mahallesi'nde bulunan Çiçek Sokak ve Kamiller Sokak'ın kesiştiği yerin miting alanı olarak belirlendiği vurgulandı. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Necati Şentürk Akçakent Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title