Haberler

Kırşehir'den Kısa Kısa

Kırşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kırşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kuşdilli Mahallesi Hızırağa Caddesi'nde asfalt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Yapılan çalışmalarla kentin güzelleştirilmeye devam edildiğinin ifade edildiği açıklamada, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin şu ifadelerine yer verildi:

"Altyapısı biten yollarımızda uzun yıllar kullanılacak kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle aralarındaki çalışmalardan sonra ana yollarda da ciddi yatırımlar başlattık. Ana yollarda çok ciddi yatırımlar yapmak gerekiyor. Altyapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak lazım. Asfalt çalışmaları bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da devam edecek."

Voleybol müsabakaları düzenlendi

Okullararası Voleybol Genç Kızlar ve Genç Erkekler İl Biriciliği müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Okul Sporları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan müsabakaların Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, müsabakalarda genç erkeklerde birinciliği Boztepe Çok Programlı Lisesinin, genç kızlarda ise Ahi Evran Anadolu Lisesinin elde ettiği kaydedildi.

Elektrik kesintisi

Kırşehir'de bazı yerleşim birimlerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meram Elektrik Dağıtım AŞ tarafından bazı bölgelerde bakım çalışması gerçekleştirileceği ifade edildi.

Açıklamada, 30 Kasım Pazar günü 09.00-14.00 saatlerinde merkeze bağlı Kervansaray Mahallesi, Şehit Behçet Dinç Caddesi, Hilal Sokak, 2278, 2282, 2284, 2287, 2292, 2294, 2295, 2296, 2297, 2298, 2299 ve 2300 sokakta elektrik kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Fethi Yaşar Kırşehir Yerel Haberler

title