Haberler

Kırşehir'den Kısa Kısa

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi" kapsamında yola çıkarılan spor tırı Kırşehir'e geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi" kapsamında yola çıkarılan spor tırı Kırşehir'e geldi.

Tırla getirilen portatif müsabaka alanları Cacabey Meydanı'na kuruldu. Ailelerin eşlik ettiği çocuklar ve çeşitli okullardan öğretmenlerin getirdiği öğrenciler, basketbol ve masa tenisi başta olmak üzere çeşitli spor branşlarında kurulan alanlarda görevliler eşliğinde spor yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakanlığın planladığı "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi" kapsamındaki etkinliğin bir gün süreceğini söyledi.

Gün boyunca öğrencilerin ve gençlerin çeşitli spor müsabakaları yapacağını ifade eden Güneş, "Portatif müsabaka alanları yoğun ilgi ile karşılandı. Bir günlük etkinliğin ardından spor tırı başka bir ile geçecek" dedi.

Kaman ilçesinde münazara yarışması

Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen münazara yarışmasının finali yapıldı.

Kültür Merkezinde yapılan yarışmada Kaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri "ülkenin kalkınması için sanayi daha önemli" tezini, Kaman Fen Lisesi öğrencileri ise "ülkenin kalkınması için tarım daha önemli" tezini savundu.

Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonunda 351 puan alan Kaman Fen Lisesi öğrencileri birinciliği elde etti. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Şaban Güneş Kırşehir Kaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title