Haberler

Kırşehir'deki Trafo Yangını

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesindeki trafoda çıkan yangın  nedeniyle elektrik kesintilerinin olduğu Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okullar bir gün tatil edildi.

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çiçekdağı ilçesinde bağlı Köseli beldesinde bulunan elektrik trafosunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığını anımsattı.

Şengök, "Yangın dolayısıyla Çiçekdağı ile Yozgat'ın Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde bazı bölgelere elektrik verilemedi. İlçemizde şu anda elektrik var. Yangının sebep olduğu arızalar nedeniyle ara sıra elektrik kesintileri olacak. Bizler de ilçemizde bulunan okullarda aksaklık yaşanmaması için tüm okullarımızda eğitime bir gün ara verdik" dedi.

Dün gece Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, elektrik trafosunda çıkan ve 5 saatte söndürülen yangın sonucu Çiçekdağı ile Yozgat'ın Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde bazı bölgelere elektrik verilememişti. - Yozgat

Kaynak: AA / Güncel

Çiçekdağı Kırşehir Yerköy Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title