Haberler

Kırşehir'de Polisler 'Alevi' ve 'Problemli' Diye Fişlendi

Güncelleme:

İstihbarat Şubesi'nde görevli bir başkomiserin, Kırşehir Emniyeti'nde yapılan atamalar öncesinde bazı polisleri fişlediği ortaya çıktı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin, atamalar öncesinde istihbaratta görevli bir başkomiser tarafından fişlendiği, atamaların bu fişlemelere göre gerçekleştirildiği iddia edildi.

GİDECEKLER-KALACAKLAR LİSTESİ HAZIRLANDI

T24'ün haberine göre, İstihbarat Şubesi'nde görevli başkomisere ait olduğu belirtilen bir ajanda el yazısı ile emniyette görev yapan personelin “sosyal demokrat”, “alkol alır” ve “Alevi” gibi birtakım bilgilerle fişlendiği ve emniyetten gidecekler-kalacaklar şeklinde liste hazırladığı ileri sürüldü.

İşte o isimler ve isimlerin yanına düşen notlardan bazıları

“ H.T- Sosyal demokrat, Ağrı Patnos’tan geldi. Alkol alır, zararsız…

Y.M: Sosyal demokrat

M.T: Bağlantı yok ama güçlünün yanında

S.K: Alkol alır, problemli

S.A: Erzurumlu iyi temiz

B.M: Alevi

S.Ö: Maddi durumu çok iyi irtibatı yok

Ajandanın yanı sıra aynı komiser tarafından atamalardan önce şube şube gidecek ve kalacakların listesi çıkarıldığı da öne sürüldü. Ayrıca polisler ‘güvenilir’ olarak adlandırılarak listenledi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Turabi):

Yalandır inanmayın arkadaşlar...Ataması yapılıp hazmedemeyenlerin yalanı:)

3
32
yanıtYanıtla
adem türk:

kırşehirdeki istihbaratın hepsi paralelci

7
27
yanıtYanıtla
alkan:

neden şaşırıyorsunuz bu yıllardır böyle. Hiç bir tane alevi adamın iyi bir şubede çalıştığınız gördünüz mü. Ben çok şaşırmadım yani bu duruma.

25
2
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Hukumet iyice zivanadan cikti yaa. ..

22
2
yanıtYanıtla
mehmet:

bu yapılan fişleme her ilde yapıldı, emniyet müdürleri tayin yapmıyor istihbarat ve KOm Şubelere yeni geçen komiser yardımcıları bile fişleme yoluyla tayin yapar oldu. Emniyet Müdürleri bu adaletsizliğe ve zulmün altına imza attılar... Yazıklar olsun bu düzene, tüm teşkilat fişlenmiş. personel şebelerin işini istihbarat şube yapıyor. Tüm illerde istihbarat çökmüş durumda, hem iş bilmiyorlar hemde enerjilerini fişlemeye ayırıyorlar... Kahrolsun Faşizm kahrolsun bu düzen....

18
1
yanıtYanıtla
türk:

gerçektir

14
0
yanıtYanıtla
kininiz kaninizi bozmustur:

sunnilik insanligimizi yok edmeye calisan kötülükleri barindiranallahin adiyla katliyamlar yapan cok tehlikeli bir örgüttür

11
2
yanıtYanıtla
ebubekir tasdelentdelen@com.tr:

ben sunni olmama ragmen ne yazikki dorular yazmissin tabiki bütün sunniler yapmiyor ama redikal islam adi üzerinde olan örgütler, alharram,elkaide, isid,elnusra ve daha bilmediklerimiz...

yanıt0
yanıt0
tarkan:

insanları fişlemek bir insanlık suçudur. polis değilim fakat emniyette binbir çeşit insan var . bazı önemli birimlerdeki görevlere, paraya, kadına zaafı olan insanları verdikleri zaman büyük sıkıntı oluşturmaz mı. Düşünsenize adam zaafı için sizin hayatınızı yakabilir.ayrıca sıkıntılı kişilerine zararları olduğu gibi kasadaki çürük elma misali değer memurlarında başına bela olabilir.benim görüşüm bu yönde ama fişlemek insanlık suçudur o ayrı bir konu.

11
1
yanıtYanıtla
furkanfurkan@hotmail.com:

Suçtur ama emniyet kendi içinde yapabilir, suç ise her suçun bir cezası vardır, eğer emniyet teşkilatında çürük elma varsa dışarıda yada devriye hizmetlerinde çalışabilir diyorsun anladığım kadarıyla. Güzel kardeşim 1900 yıllarında ki mantıkla hareket ediyorsun. Alkol satılabilir ama içilemez der gibisin. Eğer çürük elman var ise emniyetten at, (çünkü o hiçbir yerde faydalı olmaz) hayır yok ise bu fişleme neyin nesi???? yada bir memurun suçu var ise yargıla cezasını ver yok ise yaramazlık yapıyor ise çek karşına konuş nedenlerini, alamayacağını yüzüne karşı söyle emin ol fişlemeden kat kat daha iyidir. Kendin diyorsun insanlık suçu diye bırakın bu eski kafaları bırakın insanlar hata yapsın insan hata yapar ama tövbe etmesini de bilir. Yanlış yanlıştır yanlışa doğru demek bir o kadar daha tehlikelidir ki bu dönemde bu çok yapılıyor, hırsızlık yaptı ama olsun çalıştı da demek gibi!!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title