Haberler

Kırşehir'de Parçalanmış ve Yanmış Bir Erkek Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Kırşehir'in Akpınar İlçesi Durmuşlu Köyü'nde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin iki gün önce yakılmış olduğu tahmin ediliyor.

Kırşehir'in Akpınar İlçesi Durmuşlu köyünde, koyun otlatmaya giden çoban, dağlık alanda bir erkek cesedi bularak Jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin Kırşehir Emniyeti ile yaptığı koordineli çalışma sonrası cesedin 11 Şubat tarihinde kayıp ihbarı yapılan D.Ö.,'ye ait olduğunu belirledi.

Akpınar İlçesi hastane morgunda da babası oğlunun cesedini teşhis etti.

CESEDİ HAYVANLAR PARÇALAMIŞ

İlçe hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından yakılmış ve hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunan D.Ö.,'nün cesedi, Ankara Adli Tıp morguna otopsi için gönderildi.

D.Ö.'nün iki gün önce öldürülmüş ve yakılmış olabileceği tahmin ediliyor.

Polis ve jandarma yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Akpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

samet:

akp iktidarında cinayetler korkunç bir hızla artarak devam ediyor ee bunların adalet ve kalkınma dedikleri şey bu olsa gerek

18
1
yanıtYanıtla
efekentliMobil-IOS:

nasıl insanlar olduk hergün hayvanca öldürülmüş insanların haberlerini okumaktan bıktık artık

16
0
yanıtYanıtla
DayiMobil-ANDROID:

vahset sanki moda oldu bu topraklarda neler oluyor bu insanlara boyle kesmeler yakmalar isid yontemleri meger bizim insanimizin genlerinde varmis cok yazik bide dunyaya insanlik nutuklari sallayip duruyoruz bumu insanlik

9
3
yanıtYanıtla
VanmobilWeb@haberler.com:

Kıyameti âlemlerin inanışlar belki imana gelir

1
11
yanıtYanıtla
islam:

Olduren insanliktan cikmis Nasil bir ruh hali ki cana kiyip sonra iz kaybetmek icin yakiyorlar Hic mi isman olmazsiniz nefsinize uyup kotuluk yaparsiniz Allahim merhametsiz kalplere merhamet ver Nefsimizi seytanin fisiltilarindan kurtar bizi bize birakma su ahir omrumuzde tum insanligi nef se uymaktan koru Peygamber efendimizin izinden giden ummet et tum dunya insani amin

11
0
yanıtYanıtla
rafıkMobil-ANDROID:

ya arkadaslar biz nasıl bi millet olduk böyle bu ne her gün bi kadın cinayeti bi faili mechul cinayet. nasıl bu kadar zalimlestik insan hayatı nasıl bu kadar basitleşi oysa Allah insanları bütün alemden üstün müslümanlarıda bütün insanlardan üstün kıldı. malesef biz müslüman ülkelerdeki cinayetler ırkçılık mesepçilik zina faiz kul hakkı yeme inanın ateist devletlerde bile bu kadar olmuyordur.

8
2
yanıtYanıtla
Nurunnisa61:

Katiller ahiret diye bir kavramı duydular mı acaba?

9
1
yanıtYanıtla
sabır Mobil-ANDROID:

buda bu zamanın fitnesi herhalde insanları öldürüp yakmak nasıl insanlarsınız siz Rabbim sizin gibilerden korusun bizleri.Amin

8
1
yanıtYanıtla
nereye gidiyoruzmobilWeb@haberler.com:

Artik oldurmek yetmiyo birde yakmak moda oldu bir insanin vicdani nasil elverir anlamiyorum

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne oluyor bizim millete arkadas gavuru gectiniz vallaha toybe edin

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title