Haberler

Kırşehir'de Kariyer Günleri

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi.

Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde büyüyeceğini, gelişeceğini ve ilerleyeceğini söyledi.

Tarihte Türkler'in dünyada 3 büyük imparatorluk başta olmak üzere çok sayıda devlet kurduklarını anımsatan Özdağ şunları kaydetti:

"Tarih sahnesinde iz bırakan en büyük devletlerin arasında bulunmaktayız. Osmanlı halen incelenmekte, üzerinde araştırmalar yapılmakta ve Osmanlı devletinin başarısı belirlenmeye çalışılmaktadır. Osmanlı'nın da en büyük mirasçısı olan Türkiye'dir. Anadolu toprakları Türklerin asli vatanlarıdır. Anadolu ve Asya topraklarında doğan ülkeler dünyada büyüyerek ilerlemiş, imparator ve büyük devletler olmuşlardır.

Ancak şu unutulmamalıdır ki ülkelerin büyümesi için birlik ve beraberlik gereklidir. Türkiye'de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde büyüyecek, gelişecek ve ilerleyecektir. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmak isteyenlere de imkan vermemeliyiz. Hep beraber 15 Temmuz ruhu ile hareket ederek, ülkemizin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemesi için çalışmalıyız."

Etkinliğe, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title