Haberler

Kırşehir'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, servis otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, servis otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Kırşehir- Kayseri karayolu Gölhisar mevkisinde meydana gelen kazada yaralanan işçileri tedavi gördükleri Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Şentürk, tedavisi süren işçiler Süleyman Toprak ve Orhan Şahin ile bir süre görüştü.

Kaza hakkında bilgi veren Şahin, "Aracımız kaydı, şoförümüz otobüsü durdurmaya çalıştı ancak kaymanın etkisiyle toparlayamadı ve araç yan yattı. Otobüsün, sağ tarafa yatması sonucu arkadaşlarımızla üst üste düştük" diye konuştu.

Şentürk ise buna da şükretmek gerektiğini belirterek, "Allah bir daha kaza bela vermesin" dedi.

"Otobüste 45 işçimiz bulunuyordu"

Vali Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun kar yağışı nedeniyle kaygan olduğunu ifade ederek, "Otobüste 45 işçimiz bulunuyordu. Elhamdülillah yaralılarımızdan hiçbirinde hayati tehlike söz konusu değil. Yaralı işçilerimizden sadece ikisi tedbir amaçlı hastanede tutuluyor, geri kalan yaralılarımız tedavilerinin ardından taburcu edildi" şeklinde konuştu.

Şentürk, şunları söyledi:

"Bizim biraz daha tedbir almamız gerekiyor. Buzlanmayı bir şekilde fark etmemiz gerekiyor. Tabiat şartlarında ani değişiklikler oluyor. Siz tedbir alırsınız 10 dakika sonra tekrar orada buzlanma meydana gelebilir. Mutlaka dikkat edeceğiz. Karayollarıyla görüşeceğim, ne gibi tedbirler daha alınabilir ona bakacağız."

Kırşehir'de işçileri taşıyan servis otobüsünün devrilmesi sonucu 19 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Kırşehir Gölhisar Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title