Haberler

Kırşehir'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

HAK İŞ Genel Başkanı Arslan: "Yaralıların büyük çoğunluğunun durumu hafif. Çok şükür can kaybımız olmadı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir'de devrilmesine ilişkin, "Yaralıların büyük çoğunluğunun durumu hafif. Çok şükür can kaybımız olmadı. Olmaması için de dua ediyoruz" dedi.

Arslan, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırşehir'de işçilerin yaralandığı trafik kazasının yoldan kaynaklandığını savundu.

Kocaeli ekibinin Kayseri'deki kutlama programına dahil olmadığını ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen kutlama programına katılacaklardı. Ancak arkadaşların yoğun isteği üzerine bizim özel davetlimiz olarak Kayseri'ye geliyorlardı. 5 araçlık bir ekipti. 30'dan fazla yaralımız var. Sadece birisinin durumu ağır. O da kafa travması geçirmiş. Gerekli müdahaleler yapılıyor. Olay henüz yeni. Biz de sağlık ekiplerinden ve yetkililerinden bilgi aldıkça sizlerle paylaşacağız. Yaralıların büyük çoğunluğunun durumu hafif. Çok şükür can kaybımız olmadı. Olmaması için de dua ediyoruz."

Kayseri'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için Kocaeli'den gelen işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu 37 kişi yaralanmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Arslan Kırşehir Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title