Haberler

Kırşehir'de Fırat Çakıroğlu Eyleminde Gerginlik

İzmir Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrencilerle çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kırşehir’de düzenlenen eylemde gergin anlar yaşandı.

İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerle çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kırşehir'de düzenlenen eylemde gergin anlar yaşandı.

Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kırşehir'de gıyabi cenaze namazı kılınarak, mevlit okutuldu. Cacabey Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazının ardından bir grup slogan atarak HDP binası önüne yürüdü. Gruba polis müdahalede bulunmazken, çevik kuvvet ekipleri grubu parti binasına yaklaştırmadı. Eylemciler, HDP binasındaki partililerin kendilerini telefon ve kamera ile kayıt altına aldıklarını gerekçe göstererek parti binasına bozuk para, çakmak ve taşlar fırlattı. Polisin dağıtmaya çalıştığı grup, İstiklal Marşı'nı okuyarak bir süre slogan attı. Yaşanan gerginlikte polis geniş güvenlik önlemeleri alırken, gruplar daha sonra dağıtıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Kırşehir İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KIRŞEHİRLİ:

BU ÇAKAL SÜRÜSÜ DEĞİL Mİ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title