Haberler

Kırşehir'de Çevik Kuvvet Otobüsünün Devrilmesi

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Gökhan Emre Örül'ün cenazesi, Kırşehir'de toprağa verildi.

Mucur ilçesi yakınlarında çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah şehit olan Gökhan Emre Örül'ün cenazesi, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Gökhan Emre Örül (23) için Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenledi. Törende, şehidin babası Selçuk ve annesi Seniha Örül, oğullarının tabutu başında gözyaşı döktü.

Vali Özdemir Çakacak, burada yaptığı konuşmada, 9 Mart gecesi göreve giden çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu 3 polisin şehit olduğunu, 22 polisin de yaralandığını anımsattı.

Çakacak, kazada ağır yaralanan Örül'ün de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını ve şehit olduğunu ifade ederek, ailesine ve emniyet camiasına başsağlığı diledi.

Buradaki törenin ardından şehit polis memuru Örül'ün cenazesi, Cacabey Camii'ne götürüldü. Örül'ün naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kırşehir Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve vatandaşlar katıldı.

Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 6 Haziran 2013'te mezun olan Örül, mezuniyetinden 15 gün sonra Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başlamıştı.

Kayseri'den Ankara'ya giden, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu polislerden 3'ü şehit olmuş, 22'si yaralanmıştı. - Kırşehir

Kaynak: AA / Güncel

Özdemir Çakacak Gökhan Emre Kayseri Mucur Politika Güncel Haberler

title