Haberler

Kırşehir'de Binalara Dış Cephe İyileştirme Projesine Başlanıldı

Kırşehir’de şehrin vitrininin değişmesi için başlatılan dış cephe giydirme projesine başlanıldı.

Kırşehir'de şehrin vitrininin değişmesi için başlatılan dış cephe giydirme projesine başlanıldı.

Belediye tarafından başlanılan Cacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi genelindeki binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek bir dönüşüm başlatıyor.

Bina cephelerinin belediye tarafından yapılan projeye uyumlu hale getirilmesi ile, binalar birbirine uyumlu renklere boyanacak, klimalar belirli bir düzene göre yerleştirilecek, iş yeri tabelaları disiplin altına alınacak.

Bu kapsamda pilot bölge olarak belirlenen Cacabey Meydanındaki binaların cephe giydirmeleri başladı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cacabey Meydanı ile başlanılan proje ile şehrin daha farklı olacağını söyledi.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Her caddenin kimliğinin ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak profesyonel bir ekiple hazırladığımız cephe düzenlemesi projemiz ile caddelerimizin daha nezih bir görüntüye sahip olması amaçlanmıştır. Dış cephe ve yalıtım çalışması yapılarak görsel anlamda kirliliğe sebep olan binaların dış cephelerinin yenilenecek" dedi.

Görüntü kirliliğinin ortadan kalkması adına başlatılan çalışma hakkında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci şunları kaydetti;

"Kırşehir, kültür, tarih ve cazibe merkezidir. Bu açıdan şehrin aynası sayılan ana cadde ve bulvarda, çarşı içerisinde, dış cephe projesi kapsamında ana caddelerdeki binalar renk cümbüşüne, görsel kirliliğe ve tabela kirliliğine son veriyoruz.

Görsel kirlilik arz eden yapıların tamamında iyileştirme açısından cephe çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu caddelerimiz başka bir fonksiyon kazandırılmalı ve canlılık olmasını düşünüyoruz.

Çevresi ile bütünleşen pırıl pırıl bir ortam oluşturuluyor. Böylesine güzel, anlamlı ve hayırlı bir hizmeti yerine getirdik. Çalışmalarımız sırasında bizleri anlayışla karşılayacak ev sahiplerine, esnaf kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Proje tamamlandığında Cacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi daha modern bir görünüme kavuşacaktır." - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Terme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title