Haberler

Kırşehir'de 3 Polisin Şehit Olduğu Kaza

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Ekibini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 polisin şehit olması, 22 polisin de yaralanması olayıyla ilgili olarak, ''Bu menfur olay ile ilgili kimlerin kusuru var ise araştırılıp sonucuna varılması lazım'' dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Ekibini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 polisin şehit olması, 22 polisin de yaralanması olayıyla ilgili olarak, "Bu menfur olay ile ilgili kimlerin kusuru var ise araştırılıp sonucuna varılması lazım" dedi.

MHP İl Başkanı Eke, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet ekibini taşıyan otobüs, Kırşehir yakınlarında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu, 3 polisimizin şehit olmasına, 22 polisimizin de yaralanmasına sebep olmuştur. Şehit olan polislerimize Cenabı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Polis Teşkilatına başsağlığı, yaralı olan polislerimize de Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bu menfur olay ile ilgili kimlerin kusuru var ise araştırılıp sonucuna varılması lazım. Aldığımız bilgiye göre, Kayseri'den giden polislerimizin Ankara'dan uçakla Muş iline gideceğini öğrenmiş bulunuyoruz. Kayseri'de görev yapan çevik kuvvet ekibinin doğudaki bir ilimize göreve çağrılmasını ve gönderilmesini hem manidar hem de düşündürücü bir durum olarak mütaela ediyoruz.

Genç yaştaki polislerimizin arkasında gözü yaşlı anne, baba, eş ve çocuklarının yüreklerinin dağlanmasına feryad-ı figan etmelerine sebep ve vesile olanlar, şehit yakınlarının çektikleri acıdan vicdan azabı duyacaklar mıdır? O da ayrı bir düşündürücü durumdur" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title