Haberler

Erdoğan'dan CHP'ye: Küfredecek Kadar Alçaldılar

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda atılan sloganlara tepki göstererek, "Küfredecek kadar alçaldılar, ahlak diye bir şey yok" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye, sadece mevcut sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Türkiye aynı zamanda kendisini bu millete, bu tarihe, bu medeniyete ait hisseden herkesin umudunun adıdır'' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de, Ahilik Haftası kutlama programında konuştu.

Erdoğan, özetle şu ifadeleri kullandı:

''Türkiye, sadece mevcut sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Türkiye aynı zamanda kendisini bu millete, bu tarihe, bu medeniyete ait hisseden herkesin umudunun adıdır. Biz, kalbini ve umudunu bize bağlamış kardeşlerimizin sadece geçmişi değil aynı zamanda geleceğiyiz.

''BUNLAR HAYSİYET CELLADIDIR, KAN EMİCİDİR''

Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler, farkımız bu. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan.''

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title