Haberler

Kırşehir Belediyesinin Yol Çalışmaları

Kırşehir Belediyesi sıcak asfalt yol, andezit kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı.

Kırşehir Belediyesi sıcak asfalt yol, andezit kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kayseri- Ankara yolu üst geçidiyle şehir merkezi Ankara Caddesi - Askerlik şubesi kavşağı arasında sıcak asfalt yol, andezit kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı açıklamada, alt yapı işlerinin ardından üst yapı çalışmalarını da en kısa sürede tamamlamak istediklerini söyledi.

Alt yapısı biten bir mahalle, cadde veya bölgede üst yapı çalışmalarına da kısa sürede başladıklarını belirten Bahçeci, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Asfalt sezonumuzun açılması ile birlikte ihtiyacı olan yollarımızda çalışmalarımızı yapıyoruz. Asfalt yol demek, medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşehrilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Asfalt konusunda yaptığımız yeniliklerle birlikte şehrimizi asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz"

Kaynak: AA / Yerel

Kırşehir Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title