Haberler

Kırşehir Belediyesinin Organize Ettiği Hafta Sonu Aktiviteleri Gençleri Mutlu Etti

Kırşehir Belediyesinin organizesi ile gençlerin ve ailelerin hafta sonunu iyi değerlendirmeleri adına iki organizasyon gerçekleşti.

Kırşehir Belediyesinin organizesi ile gençlerin ve ailelerin hafta sonunu iyi değerlendirmeleri adına iki organizasyon gerçekleşti.

Gerçekleşen organizasyonların Kırşehir'in geleceğine yön vereceğini ve verimli gençlerin yetişmesine adına önemli aktiviteler olduğunu anlatan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesinde oluşturulan etkinlikler ve gönül sohbetleri ile tarihe yolculuğun sağlandığını BEGEM ikinci gençlik buluşması ile de yapılan kurslar ve kurslar sonrasında oluşan becerinin görülmesinin aileler için önemli olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Bahçeci, "Açtığımız kurslara katılım gösteren ve kulüplerin üyeleri olan gençlerimizin eserlerini sergilediklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizin günlerini sokaklarda değerlendirmeleri yerine BEGEM'i tercihlerinin ne kadar önemli olduğunu kurs sonrası sergiledikleri eserlerle hepimiz görüyoruz. Bazen onların yaptıkları çalışmalara bizlerde ortak oluyor ve genel manada daha büyük eserlerin ortaya çıkmasına kaktı sunuyoruz. "dedi.

Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen hafta sonu etkinlikleri kapsamında yer alan ikinci programda da Serdar Tuncer şiirleri ile Ömer Tuğrul İnançer ise bildikleri ile Hz. Mevlana Kalbe Düşünce adlı programda buluştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Bahçeci Fethi Yaşar Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title