Haberler

Kırşehir 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi (TSO) ve Ticaret Borsası başkanları, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'na sektör temsilcileri ve vatandaşları davet etti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi (TSO) ve Ticaret Borsası başkanları, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'na sektör temsilcileri ve vatandaşları davet etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'nın 4-7 Eylül tarihleri arasında Kırşehir Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirileceğini belirtti.

Fuara Kırşehir Valiliği, Belediye ve Ziraat Odası'nın da destek verdiğini dile getiren Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"'Geçen yıl şehrimizde ilk kez düzenlediğimiz Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı sektörde faaliyet gösteren pek çok firma, sanayici ve üreticilerimiz açısından oldukça verimli geçti. Üreticiler giderek zorlaşan rekabet koşullarında bir yandan üretim teknolojilerini geliştirmeye, diğer yandan da mevcut ve yeni müşterilerine ulaşmaya çalışmaktadırlar. Sanayicimize, iş adamlarımıza, üreticilerimize böyle bir imkan yaratmak amacıyla Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın ikincisini düzenliyoruz."

Sektör temsilcilerini ve vatandaşları fuara davet eden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz da "Tarım ve hayvancılık teknolojileri alanında potansiyel alıcılarla bire bir bağlantı kurarak bu sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizi öne çıkararak, rekabet koşularının arttığı piyasa içerisinde farkındalık oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Pazaryeri Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title