Haberler

Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Hızla İlerliyor

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile Kırsal mahallelerde çalışmalar hızla ilerliyor.


"Başkan Yavaş Yolcuların Sofrasına Konuk Oldu "

Kırsalın en önemli sorunlarından olan yol genişletme ve yapım çalışmaları ile bugüne kadar 65 km safi asfalt kaplama, 105 km asfalt yama, 118 km stabilize yol yapımı gerçekleştirildi. Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan ve ihtiyaç duyulan yollarda ise düzeltme ve malzeme serim işlemi gerçekleştiriliyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş her fırsatta soluğu sahada alıyor. Çalışmaların hızla ilerlemesi ve vatandaşların istediği konuma gelmesi için yakından takip ederek mahalle muhtarları ve sakinleri ile sürekli istişare içerisinde bulunuyor. Bunun yanında yolcuların sofrasına konuk olan başkan Yavaş, doğal ortamda yapılan menemenin de tadına bakıyor.

Yol yapım çalışmalarını inceleyen ve yolcuların sofrasına konuk olan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla 156 kilometre yolun asfaltlanması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Başkan Yavaş yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak; "Sındırgı ilçesinde kırsal mahallelerde yol yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları ve stabilize çalışmaları biten yerlerde asfaltlama işlemi gerçekleştirildi. Şu ana kadar birçok kırsal mahalle yolunun asfaltı tamamlandı. Sıcaklık belli bir oranda düştü. Asfalt işlemi yapılamadığından dolayı 156 kilometreyi tamamlayabilmek için stabilize çalışmalarımız devam ediyor. 'Benim yolum bu yıl asfaltlanmadı' diye kırsal mahalle sakinlerimiz üzülmesinler. İhalesi yapılmış ve söz verdiğimiz kilometrenin tamamını bitirmeye hedefliyoruz. Sındırgı'da her şey yolunda. Çok şükürler olsun ki Büyükşehrin her imkânları Sındırgı'da sirayet ediyor. Bu imkânları sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yolların yapımında özveri ile çalışan işçilerimizin doğal sofrasına konuk olduk. Yaptıkları menemenin tadına baktık. Muazzam bir lezzeti var. Önemli olan bu samimi ve sıcak ortamda yenilen yemektir."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title