Haberler

Kırsal Bölgelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerde başlattığı yol çalışmaları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol bakım onarım ve stabilize ekipleri, ilçe ve köy yollarında bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Konyaaltı ilçesine bağlı Yarbaşçandır ve Söğütcuma mahalleleri arasındaki 28 kilometrelik yolu asfalta hazırlarken, yolun tamamında meydana gelen çökme ve bozulmalar onarılıyor. Stabilize çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca yol üzerinde bulunan dere bağlantı noktalarına su tahliyesi için çeşitli ebatlarda büz yerleştiriyor. Bölgede 45 gündür süren çalışmalarda, 4 ekskavatör, 1 yükleyici, 2 silindir, 3 greyder, 1 arozöz ve 8 kamyon ve 20 personel çalışıyor.

Yol bakım onarım ekipleri, Gündoğmuş'un Ortakonuş, Balkaya, Eskibağ grup yollarında da asfalt hazırlık çalışması yapıyor. Yol üzerilerinde bulunan bazı virajları genişleten ve çökme yapan bölümleri doldurup sıkıştıran ekipler, ayrıca yağmur ve sel sularından yolların zarar görmemesi için derelere büz yerleştiriyor. Grup yolunda 1 greyder, 1 silindir, 3 kamyon 1 yükletici ile birlikte yaklaşık 10 personel çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi Tüm İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, "Ekiplerimiz 2 haftadır bölgede yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalışmalarımızı Beden bölgesine kadar sürdüreceğiz. Yaklaşık 50 kilometrelik bir yol çalışması yapmış olacağız. Asfalt hazırlık çalışmalarımız tamamlandıktan sonra satih kaplama ile bölge halkının çilesine son vereceğiz. Çalışmalarımızı üç hafta içinde tamamlamayı planlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title