Haberler

Kırsal Bölgeler Projelerle Kalkınıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi bir taraftan kırsal kalkınma projelerini hayata geçirirken diğer taraftan da resmi kurumların ilçe temsilcileriyle de bir araya gelerek yeni ve kalıcı projeler üretmek için toplantılar düzenlemeyi sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bir taraftan kırsal kalkınma projelerini hayata geçirirken diğer taraftan da resmi kurumların ilçe temsilcileriyle de bir araya gelerek yeni ve kalıcı projeler üretmek için toplantılar düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda da Gördes, Kula, Saruhanlı ve Selendi ilçelerinde toplantılar düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Manisalı üreticiye sağladığı desteğin yanı sıra ilçelerdeki kırsal kalkınmaya destek sağlayan kurumlarla da işbirliği sağlamak amacıyla toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Gördes, Kula, Saruhanlı ve Selendi ilçelerinde görev yapan kurumların temsilcileriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Tarım İlçe Müdürlüğü, Ziraat Odası temsilcilerinin katıldığı toplantıların 17 ilçe genelinde sürdürüldüğüne dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde üreticiyi kalkındıracak birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerle sağladığımız desteğin yanı sıra daha iyi hizmet amacıyla da ilçelerdeki kurumların temsilcileriyle de bir araya geliyoruz. Böylelikle kalıcı ve yerinde çözümlerle Manisalı üreticiye ulaşıyoruz. Toplantılarımızı da yapmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Gördes Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title