Haberler

Kırmızı Işıkta Taciz Gözaltısı

Güncelleme:

Adana'nın Seyhan ilçesinde kırmızı ışıkta durduğu sırada yandaki kadın sürücüye bakarak mastürbasyon yaptığı iddia edilen İbrahim Ç., gözaltına alındı.

Adana'da kırmızı ışıkta duran otomobilin sürücüsü, yan tarafındaki kadın sürücüye bakarak mastürbasyon yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

"PENİSİNİ ÇIKARTIP..."

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan Berrin Y. (33) Gazipaşa Bulvarı'ndan iş yerine giderken kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada çiftçilik yapan İbrahim Ç. (31) otomobiliyle yanında durdu. İddiaya göre, İbrahim Ç. kadın sürücüye bakıp mastürbasyon yapmaya başladı. Bunun üzerine kadın sürücü yönüne diğer tarafa çevirip polisi aradı. "Kırmızı ışıkta bekliyordum, yanımda duran otomobilin içindeki erkek penisini çıkartıp mastürbasyon hareketi yaparak bana bakmaya başladı. Ancak şu an yeşil ışık yandı otomobil gidiyor. Plakası 01 C devamını göremedim" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadın sürücünün verdiği tariften otomobile ve sahibine ulaştı. İbrahim Ç. gözaltına alındı.



Genç kadın emniyete gelerek zanlıyı teşhis etti. Zanlı ifadesinde bankaya para yatırdıktan sonra Gazipaşa Bulvarı'nı kullandığını ancak kırmızı ışıkta kimseye penisini göstermediğini ve hareket yapmadığını söyleyerek suçlamaları kabul etmedi.

Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (29)

S.B.:

Haberin, daha doğrusu yapılan suçlamanın ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz, normal şartlarda, biraz aklı olan bir insan, böyle bir hareket yapmaz, yaptıysa da, Allah belasını versin, en ağır şekilde cezalandırılsın, peki diyelim yapmadı, o zaman ne olacak? Adamın adı çıkacak dokuza inmez sekize, damgayı yedi bir kere, ve hiç bir şekilde o kara lekeyi temizleyemez. . . !!! Umarım doğrular ortaya çıkar ve doğru ise, cezalandırılsın, yalan ise, o suçu atan şahıs en ağır şekilde cezalandırılmalı ve tazminata da mahkum edilmeli. . . . . . . . . Burada Adana hakkında yazanlar var, arkadaşlar, sapıklar memlekete göre ortaya çıkmıyor, her yerde olabilir, bu tür suçları bir şehre veya bir etnik kimliğe bağlamak ne kadar doğru sizce ? biraz da mantıklı düşünelim.

63
0
yanıtYanıtla
engin altan:

al başına belayı işte, kadının doğru söylediği ne malum. . .

33
12
yanıtYanıtla
eğitim şart:

yine mi adana. samsun ile adana yarışıyor :)))

40
4
yanıtYanıtla
tryMobil-ANDROID:

bu kadinlarin araba sevdası kadar iğrenç bir olay yok araba için kendini bile satarlar

9
34
yanıtYanıtla
RİZELİ:

GENEMİ ADANA BIKTIK ADANANIN BÖYLE HABERLERİNDEN.

36
5
yanıtYanıtla
mal sevmez:

sanane Berrin Y. . . 20 yıldır araba kullanıyorum. daha yandaki arabadaki bir bayanın bacak kısmını gördüğümü hatırlamıyorum. az değilmişsin sende. niye dikersin gözünü elalemin arabasına. olaki böyle bir şey var ve gördün, , ne yapıyor diye dikkatli dikkatli bakacağına çevir yönünü gitsin. yoluna devam et. sanki indi senin camından uzattıda bi ilgilen şunla dedi.

32
9
yanıtYanıtla
nessli:

hep adana hep adana bu insanların hepsimi sapık. . iyiki adanada yaşamıyorum

34
6
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ADAM MASTÜRBASYON YAPMIŞSA KENDİ KENDİNE YAPMIŞ KARIYA NE OLUYOR Kİ?

21
17
yanıtYanıtla
ali veli konya:

adana 1 samsun 2

25
9
yanıtYanıtla
tommas:

hadi adana texas la yarışıyon ne samsunu. allah adanalıları ıslah etsin

29
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title