Haberler

Kırmızı Işık İhlaline Kameralı Tespit

Edirne’nin Keşan ilçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ışık ihlalleri nedeniyle trafik kazalarının yoğun olduğu Sanayi Kavşağı’nda kamera kaydı ile ışık ve ters yön uygulaması yaptı.

Edirne'nin Keşan ilçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ışık ihlalleri nedeniyle trafik kazalarının yoğun olduğu Sanayi Kavşağı'nda kamera kaydı ile ışık ve ters yön uygulaması yaptı.

Sanayi Kavşağı'nda başlayan uygulamada, yasak olmasına rağmen Keşan Küçük Sanayi Sitesi'nden çarşı istikametine çıkmak isteyen sürücüler ve Sanayi Kavşağı'ndaki sinyalizasyona uymayan sürücülerin araçları, kamera kaydına alındı. Trafik kurallarını ihlal edenleri kayda alarak cezai işlem uygulayan ekipler, uygulamayı sıklıkla tekrarlayacak. Sürücüleri, trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran ekipler, uymayanların da tespit edilerek cezai işlem uygulanacağını bildirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keşan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title