Haberler

Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Otomobile Çarptı: 3 Yaralı

– KARABÜK'te, sürücüsü kırmızı ışıkta geçen otomobil, kavşaktan geçmek isteyen otomobile çarptı.

– KARABÜK'te, sürücüsü kırmızı ışıkta geçen otomobil, kavşaktan geçmek isteyen otomobile çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Atatürk Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonu önündeki kavşakta meydana geldi. Kent merkezinden Safranbolu İlçesi'ne giden 61 yaşındaki İsmail Gökdere yönetimindeki 78 AZ 713 plakalı otomobil, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması sonucu kavşaktan akaryakıt istasyonuna giren 39 yaşındaki Fuat Dağpınarı idaresindeki 78 AH 881 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Gökdere yönetimindeki otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra ters yatarak yaklaşık 40 metre yol boyunca sürüklendi. Kavşağa son anda giren başka bir otomobil ise sürüklenen otomobilin çarpmasından son anda kurtuldu. Ters yatan otomobilde sürücü Gökdere ile 38 yaşındaki Durdu Gökkaya ve 64 yaşındaki Penpe Gökdere yaralandı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Safranbolu Karabük Gökdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title