Haberler

"Kırmızı Cıva" Satacağız Diyerek Gasp Etmişler

Sultangazi'de hurda metal şirketi bulunan bir işadamını "Kırmızı cıva" satacağız diye kandırarak çağırdıkları evde polis süsü vererek elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Sultangazi'de hurda metal şirketi bulunan bir işadamını "Kırmızı cıva" satacağız diye kandırarak çağırdıkları evde polis süsü vererek elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Haklarındaki iddiaları kabul etmeyen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandılar.

5 Şubat 2013'de meydana gelen olayda Hurda metal şirketi bulunan M.E. polise başvurarak kendilerini polis olarak tanıtan 4 kişi tarafından gasp edildiğini söyledi. İşadamı M.E. "Bana 'Kırmızı cıva' satacağız diye telefon ettiler. Malın bulunduğu bir eve gittim. İçerde bir kişi vardı. Hemen sonra 3 kişi daha geldi. Kendilerini polis olarak tanıttılar. Beni yere yatırıp ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. Cebimdeki paraları aldıktan sonra serbest bıraktılar." dedi.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis kısa sürede sahte polislerin izini buldu. Dün sabaha karşı yapılan operasyonda şüpheliler S.L.(42), H.S.(63), A.E.(58) ile V.G.(58) polis tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan şüphelilerin hakkındaki suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen S.L., H.S., A.E., ile V.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title