Haberler

Kırkpınarspor Yemekte Buluştu

Kırkpınarspor, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan U19 futbol takımına moral yemeği düzendi.

Sapanca Gölü sahilinde bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe; Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Meclis Üyeleri Selami Akyol, ASKF Sakarya Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz, Kırkpınarspor Kulübü Başkanı Yusuf Serbes ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sapancaspor Kulübü Başkanı Mehmet Alpay, Kırkpınarspor Futbol A takımı ve U19 takımı katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan İbrahim Uslu, "Sizden çok daha büyük başarılar bekliyoruz, Sapanca Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kırkpınarspor Başkanı Yusuf Serbes ise "Kırkpınarspor U19 takımı Türkiye Şampiyonasına gidiyor. Hem bunu kutlamak hem de sporcularımıza moral olsun istedik. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızın da içerisinde bulunduğu dostlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Bizler bundan sonraki süreçte yönetim olarak Kırkpınarspor'u daha iyi yerlere getirebilmenin mücadelesini vereceğiz. Futbol takımlarımızı Sapanca, Kırkpınar ve Kurtköy'de bulunan gençlerimizden oluşturduk. Yakın zamanda kendi bölgemizden Yıldırım Yılmaz, Celal Cavnar ve Mustafa Tiryaki'yi renklerimize kattık. Ayrıca genç takımımıza da dört

transfer gerçekleştirdik. Dışarıdan bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Elimizden geldiğince bu bayrağı en yüksek yerlere taşımaya çalışacağız. A takım ve U19 Teknik Direktörümüz Mehmet Uçar, Kaleci Antrenörümüz Nuri Çelik ve Genel Kaptan ve Masörümüz Erkan Kılıç yönetiminde çalışmalarını birlikte sürdürüyor" diye konuştu.

Geçen sezon şansızlıklar yaşadıklarını da belirten Serbes, "Gecen sene çok sansız bir sezon geçirdik. Ancak kulübümüz o dönem ileriye dönük büyük yatırımlar yaptı. Eski Başkanımız Fatih Fil kulübümüze büyük emek harcadı. Çıtayı çok yukarılara taşıdı. Şuan onun meyvelerini topluyoruz dersek yanlış olmaz. Ancak biz yönetim olarak ağırlımızı futbola verdik. Diğer branşlardan bazılarını kapattık. Bunların başında deplasmanlı ligde mücadele ettiğimiz Basketbol ile Kürek branşlarımız geliyor. Amacımız bölgemizin gençlerine sporu sevdirmek, kötü yönlere kaymalarını engellemek. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız İbrahim Uslu ve AK Parti İlçe Başkanımız Nazmi Bostancı'ya tekrar teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Uslu Ak Parti Sakarya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title