Haberler

Kırkpınarspor Şampiyona Öncesi Son Ziyareti Başkan Uslu'ya Yaptı

Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya'yı temsil edecek olan Kırkpınarspor, yolculuk öncesi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'yu ziyaret etti.9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası...

Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya'yı temsil edecek olan Kırkpınarspor, yolculuk öncesi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'yu ziyaret etti.

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye U19 Gençler Türkiye Şampiyonası için Yalova'ya gidecek olan Kıkrpınarspor, yolculuk öncesi Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'ya ziyarette bulundu.

Kulüp Başkanı Yusuf Serbes, Yöneticiler Ahmet Bakırtaş ve Ümit Ersöyleyen ile Antrenörler Nuri Çelik ve Mehmet Uçar, takım oyuncuları ile birlikte Sapanca Belediyesine gelerek bir süre Başkan Uslu ile görüştü.

Ziyarette konuşan Uslu, "Gençlerimizin bu aşamaya bile gelmesi bizim için mutluluk verici. Ümit ediyorum başarınızı daha da ileriye taşıyacaksınız. Bizler belediye olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. Kırkpınarspor kafilesi ziyaret sonrası Yalova'ya doğru hareket etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Uslu Türkiye Sapanca Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title