Haberler

Kırkpınar" Temalı Fotoğraf Yarışmaları

Edirne Belediyesince düzenlenen 17. Ulusal Kırkpınar ve 5. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf yarışmalarında AA muhabirleri 3 mansiyon ve 1 sergileme aldı.

Edirne Belediyesince düzenlenen 17. Ulusal Kırkpınar ve 5. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf yarışmalarında AA muhabirleri 3 mansiyon ve 1 sergileme aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, EFOD Yönetim Kurulu Üyesi Serdar İyiiz, Fotoğraf Sanatçıları İzzet Keribar, Enver Şengül, Yusuf Darıyerli, Ercan Arslan, Ümit Varlı'dan oluşan jüri üyesi, 17'nci Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması kapsamında 319 fotoğrafı değerlendirdi.

Yarışma sonucunda birincilik ödülünü Anıl Tamer Yılmaz, ikincilik ödülünü Munise Eren, üçüncülük ödülünü Nilgün Erman, Edirne Belediyesi özel ödülünü Serkan Kızılırmak kazandı. AA Foto Muhabiri Gökhan Balcı da "Teselli" adlı fotoğrafıyla mansiyona layık görüldü. Adnan Teymur ve Ömer Şahin'in fotoğrafları da mansiyon ödülü aldı.

Jüri, fotoğraflar arasında 33'ünü de sergilemeye layık gördü. AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran'ın "Tombalak" adlı fotoğrafı da sergilemeye değer bulundu.

Bu arada bu yıl 5'incisi düzenlenen Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'nda AA muhabirleri Hakan Mehmet Şahin ve Cihan Demirci mansiyon almaya hak kazandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Darıyerli İzzet Keribar Recep Gürkan Kırkpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title