Haberler

Kırkpınar'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (3)

Pehlivanı YUMRUKLADI Tarihi Kırkpınar Güreşleri başaltı güreşlerinde başpehlivanlardan İsmail Balaban'ın kardeşi Turan Balaban, Sinan Kaya ile çeyrek finalde karşı karşıya geldi.

Pehlivanı YUMRUKLADI

Tarihi Kırkpınar Güreşleri başaltı güreşlerinde başpehlivanlardan İsmail Balaban'ın kardeşi Turan Balaban, Sinan Kaya ile çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Oldukça sert geçen güreşler sırasında Turan Balaban, rakibi Sinan Kaya'ya yumruk attı.

Daha sonra çıkan ve antrenörlerin de karıştığı arbede hakem kule heyeti önüne kadar sürdü. İki tarafın tarafları arasındaki gerginliği Çevik Kuvvet ekipleri engelledi. Sert tartışmaların yaşandığı kule heyetinin Sinan Kaya'nın antrenörü Ahmet Serbest de Turan Balaban'a saldırdı. Polis ekiplerince geniş güvenlik önlemi alınmasının ardından çayırda duran güreşlere devam edildi.

KIRMIZI KART GÖRDÜ

Hakem kule heyeti kameralarca kaydedilen görüntü kayıtlarının incelenmesinin ardından Balaban'ı kırmızı kartla diskalifiye etti. Hakem kule heyetinden yapılan bilgilendirme anonsunda, "Kule hakemlerimiz Sinan Kaya, Turan Balaban müsabakasında yaşanan olayda Ahmet Serbest'i tedbirli olarak ceza kuruluna sevk etmişlerdir. Pehlivan Turan Balaban'a rakibi Sinan Kaya'ya yumruk attığı için kırmızı kart, Sinan Kaya da maçın galibidir" dedi.

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

654'üncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri çeyrek final mücadelelerinin ardından yarı finalistler belli oldu. Büyük süprizin yaşandığı çeyrek final güreşlerinde geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı'nın yanı sıra favori pehlivanlardan Ordulu Recep Kara'da yenilerek güreşlere veda etti. Yarı finale ise şu pehlivanlar yükseldi: Serhat Balcı, İsmail Balaban, Osman Aynur, Orhan Okulu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Balaban Sinan Kaya Kırkpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title