Haberler

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

"Aldığımız her puan bizim için önemli"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, aldıkları her puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligdeki istikrarının sürdürdüğünü belirtti.

Takımın oyunundan memnun olduğunu ifade eden Can, Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasından 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı.

Ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini aktaran Can, "Tarsus İdmanyurdu'nu kendimize yaklaştırmadık ve bir puan aldık. Ligde alt sıralarla ilişkimizi komple kopardık. Artık hedefimiz kalan 4 maçtan puan alarak ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek. Alacağımız puanlarla sezon sonuna Kırklarelispor'u puan sıralamasında üst sıralara taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Can, futbolcuların ligin son haftalarında oldukları için rehavete kapıldığını dile getirdi. Son maçların kendileri için sıkıntılı geçeceğini düşündüğünü ifade eden Can, şunları kaydetti:

"Maçlarımızı Lüleburgaz'da oynadığımız için seyirci desteğinden yararlanamıyoruz. Kendi sahamızda deplasman gibi oynuyoruz. İnşallah önümüzdeki Göztepe AŞ, Pendikspor, Gaziosmanpaşa ve Turgutluspor maçlarından puan alarak ligi en iyi şekilde tamamlayacağız. Planlarımızı ve hedeflerimizi önümüzdeki sezona göre ayarlamak istiyoruz. Aldığımız her puan bizim için önemli." - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Tarsus İdmanyurdu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title