Haberler

Kırklareli Valisi Akbulut Açıklaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Mustafa Dalcalı Ortaokulu 8.Sınıf öğrencisi Buse Akbulut'a, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Ahmet Yener Ortaokulu öğrencileri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Mustafa Dalcalı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Buse Akbulut'a, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Ahmet Yener Ortaokulu öğrencileri Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ'a Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, TOKİ Ahmet Cevdet Paşa Ortaokulu öğrencileri Sedef Ayna ve Yunus Tez'e devretti.

Bir günlüğüne Vali olan Buse Akbulut, "23Nisan Ulusal

Egemenlik ve Çocuk Bayramı biz çocuklara armağan edilmiştir. Hepinizin huzurunda Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim bugünleri görmemiz amacıyla o günlerde zor şartlar altında Cumhuriyeti kurdular. Bu bilerek Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en birinci vazifesidir" dedi.

Belediye Başkanı olan Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ, Belediye bünyesindeki birimlerin hizmet ve çalışmalarından bahsederek, Pınar Mahallesi'ne yapılmasını istedikleri oyun gruplarını, seyyar satıcılara karşı önlemlerin daha da arttırılmasını, mevcut olan yeşil alanların büyütülmesini, devam eden sosyal ve kültürel aktivitelerden fazlası ile mutlu olduklarını söylediler.

İl Emniyet Müdürü olan Sedef Ayna ve Yunus Tez, telsizden tüm birimlere talimat vererek, Kırklareli'ni Asayiş ve Trafik yönünden güzel çalışmalar yapan ekiplere teşekkür etti.

23.04.2013 13: 10: 31

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Çağlayan Kırklareli 23 Nisan Yerel Haberler

title