Haberler

Kırklareli Ülkelerine Gözyaşları İçinde Döndüler

Ülkelerine gözyaşları içinde döndülerKIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi'nde belediye tarafından bu yıl 25'ncisi düzenlenen 23 Nisan uluslararası çocuk şenliğine gelen Bulgaristan, Kosova, Gagavuzya (Moldova) ve Romanya'dan gelen çocuklar ve yöneticileri gözyaşları arasında ülkelerine döndü.

Ülkelerine gözyaşları içinde döndüler

KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi'nde belediye tarafından bu yıl 25'ncisi düzenlenen 23 Nisan uluslararası çocuk şenliğine gelen Bulgaristan, Kosova, Gagavuzya (Moldova) ve Romanya'dan gelen çocuklar ve yöneticileri gözyaşları arasında ülkelerine döndü.

Farklı ülkelerden gelen minik öğrencilerin 5 günlük Lüleburgaz misafirliği sonunda ülkelerine dönerken hüzünlü anlar yaşandı. Çocukların yaşadığı 5 günlük arkadaşlığın son gününde birbirlerine sarılarak, dakikalarca ayrılamayarak gözyaşı döktüler. Çocuklar, bir sonraki yıl görüşmek dileğiyle araçlarına binip ülkelerine döndüler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Lüleburgaz 23 Nisan Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title